zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku wtorek, 28 stycznia 2020

Zespół: Burzum


pokaż:
- wieści z tagiem Burzum (7)

szukaj:
- w wieściach

recenzje płyt Burzum: (5)

- Burzum "Burzum" (17.03.1998)
- Burzum "Det Som Engang Var" (17.03.1998)
- Burzum "Fallen" (22.03.2011)
- Burzum "Hlidskjalf" (15.09.1999)
- Burzum "Hvis Lyset Tar Oss" (17.03.1998)

dyskografia Burzum: (11)

- Burzum "Thulean Mysteries" (zapowiedź, 13.03.2020)
- Burzum "The Ways Of Yore" (2.06.2014)
- Burzum "Umskiptar" (21.05.2012)
- Burzum "Fallen" (7.03.2011)
- Burzum "Hlidskjalf" (1999)
- Burzum "Daudi Baldrs" (1997)
- Burzum "Filosofem" (1996)
- Burzum "Burzum/aske" (1994)
- Burzum "Burzum" (1992)
- Burzum "Det Som Engang Var" (1992)
- Burzum "Hvis Lyset Tar Oss" (1992)


Czy czytałeś(eś) kiedykolwiek książkową biografię muzyka?