zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku piątek, 3 lutego 2023

Zespół: Skindred


pokaż:
- wieści z tagiem Skindred (7)

szukaj:
- w wieściach

galeria zdjęć z koncertów Skindred: (1)

- Skindred, Warszawa "Stodoła" 27.11.2011 (29.11.2011)

dyskografia Skindred: (8)

- Skindred "Smile" (zapowiedź, 4.08.2023)
- Skindred "Big Tings" (2018)
- Skindred "Volume" (30.10.2015)
- Skindred "Kill the Power" (27.01.2014)
- Skindred "Union Black" (2011)
- Skindred "Shark Bites and Dog Fights" (2009)
- Skindred "Roots Rock Riot" (2007)
- Skindred "Babylon" (2002)


Czy zdarzyło Ci się napisać list (tradycyjny lub elektroniczny) do muzyka?