zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 4 marca 2021

Zespół: Edguy


pokaż:
- wieści z tagiem Edguy (11)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Edguy: (2)

- Edguy, In Extremo ("Płock Cover Festival 2010"), Płock "Plaża nad Wisłą" 11.09.2010 (14.09.2010)
- Slayer (Wacken Rocks South), Niemcy, Reiden-Kreuth, 28.08.2009 (1.09.2009)

galeria zdjęć z koncertów Edguy: (5)

- Edguy ("Artmania Festival 2012"), Sybin 11.08.2012 (26.09.2012)
- Edguy ("Masters Of Rock 2012"), Vizovice 13.07.2012 (19.07.2012)
- Edguy ("Płock Cover Festival 2010"), Płock "Plaża nad Wisłą" 11.09.2010 (13.09.2010)
- Masters of Rock 2006 (Edguy, Korpiklaani, Metal Church), Czechy 14-16.07.2006 (21.07.2006)
- Wacken Open Air 2005 (Edguy), Wacken 5.08.2005 (11.08.2005)

recenzje płyt Edguy: (1)

- Edguy "Savage Poetry 2000" (14.10.2003)

dyskografia Edguy: (14)

- Edguy "Monuments" (14.07.2017)
- Edguy "Space Police - Defenders Of The Crown" (18.04.2014)
- Edguy "Age Of The Joker" (26.08.2011)
- Edguy "Hellfire Club" (2004)
- Edguy "King Of Fools" (2004)
- Edguy "Burning Down The Opera" (2003)
- Edguy "Hall Of Flames" (2001)
- Edguy "Lavatory Love Machine" (2001)
- Edguy "Mandrake" (2001)
- Edguy "Savage Poetry 2000" (2000)
- Edguy "The Savage Poetry" (2000)
- Edguy "Theater Of Salvation" (1999)
- Edguy "Vain Glory Opera" (1999)
- Edguy "Kingdom Of Madness" (1997)


Kto płaci za oglądanie na żywo koncertów online?