zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku sobota, 2 lipca 2022

Zespół: Lordi


pokaż:
- wieści z tagiem Lordi (33)

szukaj:
- w wieściach

galeria zdjęć z koncertów Lordi: (3)

- Lordi ("Masters Of Rock 2013"), Vizovice 13.07.2013 (24.07.2013)
- Lordi, Ostrawa (Ostrava) "Bonver Arena" 19.11.2010 (21.11.2010)
- Lordi, Warszawa "Progresja" 15.03.2009 (16.03.2009)

recenzje płyt Lordi: (1)

- Lordi "Killection" (16.02.2020)

dyskografia Lordi: (11)

- Lordi "Lordiversity" (26.11.2021)
- Lordi "Killection" (31.01.2020)
- Lordi "Sexorcism" (25.05.2018)
- Lordi "Monstereophonic" (2016)
- Lordi "Scare Force One" (31.10.2014)
- Lordi "To Beast or Not to Beast" (1.03.2013)
- Lordi "Babez for Breakfast" (2010)
- Lordi "Deadache" (2008)
- Lordi "The Arockalypse" (2006)
- Lordi "The Monsterican Dream" (2004)
- Lordi "Get Heavy" (2002)


Sport czy e-sport?