zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku poniedziałek, 22 lipca 2019

Zespół: Bathory


szukaj:
- w wieściach

recenzje płyt Bathory: (4)

- Bathory "Blood On Ice" (5.05.1998)
- Bathory "Destroyer Of Worlds" (9.11.2001)
- Bathory "Octagon" (13.11.1999)
- Bathory "Requiem" (16.11.1999)

dyskografia Bathory: (13)

- Bathory "Nordland II" (2003)
- Bathory "Nordland I" (2002)
- Bathory "Blood Fire Death" (2001)
- Bathory "Destroyer Of Worlds" (2001)
- Bathory "The Return" (2001)
- Bathory "Under The Sign Of The Balck Mark" (2001)
- Bathory "Jubileum Vol. III" (1998)
- Bathory "Blood On Ice" (1996)
- Bathory "Octagon" (1995)
- Bathory "Requiem" (1994)
- Bathory "Hammerheart" (1993)
- Bathory "Jubileum Vol. I" (1993)
- Bathory "Bathory" (1990)


Ile najwięcej zdarzyło Ci się zapłacić za bilet na koncert?