zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku środa, 24 lipca 2019

Zespół: Summoning


szukaj:
- w wieściach

recenzje płyt Summoning: (3)

- Summoning "Dol Guldur" (31.07.2001)
- Summoning "Stronghold" (21.04.2000)
- Summoning "Stronghold" (14.12.1999)

dyskografia Summoning: (8)

- Summoning "With Doom We Come" (5.01.2018)
- Summoning "Old Mornings Dawn" (7.06.2013)
- Summoning "Lost Tales" (2003)
- Summoning "Let Mortal Heroes Sing Your Fame" (2001)
- Summoning "Stronghold" (1999)
- Summoning "Dol Guldur" (1996)
- Summoning "Lugburz" (1995)
- Summoning "Minas Morgul" (1995)


Na który film czekasz z największą niecierpliwością?