zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 4 marca 2021

Zespół: AC/DC


pokaż:
- wieści z tagiem AC/DC (36)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów AC/DC: (2)

- AC/DC, Vintage Trouble, Drezno 10.05.2015 (20.05.2015)
- AC/DC, Volbeat, Boon, Berlin "Stadion Olimpijski" 22.06.2010 (28.06.2010)

galeria zdjęć z koncertów AC/DC: (1)

- AC/DC, Berlin "Columbiahalle" 9.06.2003 (29.07.2003)

recenzje płyt AC/DC: (5)

- AC/DC "Back In Black" (3.06.2000)
- AC/DC "Black Ice" (27.11.2008)
- AC/DC "Blow Up Your Video" (21.04.2012)
- AC/DC "Bonfire" (18.11.1997)
- AC/DC "Stiff Upper Lip" (6.03.2000)

dyskografia AC/DC: (14)

- AC/DC "Rock Or Bust" (2.12.2014)
- AC/DC "Black Ice" (2008)
- AC/DC "If You Want Blood, You've Got It" (2001)
- AC/DC "Jailbreak '74" (2001)
- AC/DC "Let There Be Rock" (2001)
- AC/DC "Live At Donington" (2001)
- AC/DC "Live '92" (2001)
- AC/DC "Powerage" (2001)
- AC/DC "The Razor's Edge" (2001)
- AC/DC "Who Made Who" (2001)
- AC/DC "Stiff Upper Lip" (2000)
- AC/DC "Bonfire" (1997)
- AC/DC "Blow Up Your Video" (1988)
- AC/DC "Back In Black" (1980)


Kto płaci za oglądanie na żywo koncertów online?