zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku poniedziałek, 22 lipca 2019

Zespół: Dio


szukaj:
- w wieściach

wywiady: (1)

- Dio (10.11.2000)

galeria zdjęć z koncertów Dio: (1)

- Wacken Open Air 2004, Wacken, Niemcy, 6.08.2004 (17.09.2004)

recenzje płyt Dio: (4)

- Dio "Anthology" (12.09.2001)
- Dio "Magica" (5.10.2000)
- Dio "Magica" (24.05.2000)
- Dio "Strange Highways" (9.09.2001)

dyskografia Dio: (6)

- Dio "Killing The Dragon" (2002)
- Dio "Master Of The Moon" (2001)
- Dio "Magica" (2000)
- Dio "Dio's Inferno" (1998)
- Dio "Anthology" (1997)
- Dio "Strange Highways" (1993)


Ile najwięcej zdarzyło Ci się zapłacić za bilet na koncert?