zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku piątek, 22 listopada 2019

Zespół: Entombed


pokaż:
- wieści z tagiem Entombed (21)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Entombed (26.01.2005)
- Entombed (22.10.2003)

relacje z koncertów Entombed: (1)

- Iron Maiden, Halford, Entombed, Toronto "Air Canada Centre" 1.08.2000 (7.08.2000)

galeria zdjęć z koncertów Entombed: (3)

- Entombed ("Metalfest 2013"), Jaworzno "Zalew Sosina" 21.06.2013 (4.07.2013)
- XXV urodziny Vader (Vader, Nile, Marduk, Entombed), Warszawa "Stodola" 30.08.2008 (18.09.2008)
- Metalmania 2007 (Sepultura, Destruction i Entombed), Katowice "Spodek" 24.03.2007 (25.03.2007)

recenzje płyt Entombed: (3)

- Entombed "Serpent Saints - The Ten Amendments" (7.08.2007)
- Entombed "Sons Of Satan Praise The Lord" (5.11.2002)
- Entombed "Unreal Estate" (24.01.2005)

dyskografia Entombed: (8)

- Entombed "Serpent Saints - The Ten Amendments" (2007)
- Entombed "Unreal Estate" (2004)
- Entombed "Sons Of Satan Praise The Lord" (2002)
- Entombed "Clandestine" (1999)
- Entombed "Left Hand Path" (1999)
- Entombed "Monkey Puss - Live In London" (1998)
- Entombed "Entombed" (1997)
- Entombed "Wolverine Blues" (1993)


Czy lubisz horrory?