zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku wtorek, 27 lutego 2024

Zespół: Static-X


pokaż:
- wieści z tagiem Static-X (25)

szukaj:
- w wieściach

recenzje płyt Static-X: (1)

- Static-X "Start a War" (2.08.2005)

dyskografia Static-X: (8)

- Static-X "Project: Regeneration. Vol. 2" (3.11.2023)
- Static-X "Project: Regeneration. Vol. 1" (10.07.2020)
- Static-X "Cult of Static" (2009)
- Static-X "Cannibal" (2007)
- Static-X "Start a War" (2005)
- Static-X "Shadow Zone" (2003)
- Static-X "Machine" (2001)
- Static-X "Wisconsin Death Trip" (1999)


Czy widzisz podobieństwa między muzyką klasyczną a metalem?