zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku niedziela, 17 listopada 2019

Zespół: Ihsahn


pokaż:
- wieści z tagiem Ihsahn (19)

szukaj:
- w wieściach

galeria zdjęć z koncertów Ihsahn: (1)

- Ihsahn, Warszawa "Progresja Music Zone" 18.08.2018 (20.08.2018)

recenzje płyt Ihsahn: (4)

- Ihsahn "The Adversary" (28.09.2006)
- Ihsahn "After" (12.08.2010)
- Ihsahn "Das Seelenbrechen" (15.01.2014)
- Ihsahn "Eremita" (20.01.2013)

dyskografia Ihsahn: (6)

- Ihsahn "Arktis" (8.04.2016)
- Ihsahn "Arktis" (4.03.2016)
- Ihsahn "Das Seelenbrechen" (2013)
- Ihsahn "Eremita" (18.06.2012)
- Ihsahn "After" (26.01.2010)
- Ihsahn "The Adversary" (2006)


Czy jesteś altruistą?