zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku sobota, 28 marca 2020

Zespół: Antigama


pokaż:
- wieści z tagiem Antigama (44)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (1)

- Antigama (24.01.2009)

relacje z koncertów Antigama: (2)

- Antigama, Corruption, Nomad, Warszawa "Przestrzeń Graffenberga" 8.09.2002 (11.09.2002)
- Mind Eaters Tour (Antigama, NYIA i Blindead), Warszawa "Progresja" 25.10.2007 (19.11.2007)

galeria zdjęć z koncertów Antigama: (9)

- Antigama, Warszawa "Proxima" 20.11.2016 (23.11.2016)
- Antigama ("Summer Dying Loud"), Aleksandrów Łódzki 10.09.2016 (20.09.2016)
- Antigama, Katowice "Pub Korba" 8.11.2015 (9.11.2015)
- Antigama, Kraków "Fabryka" 25.05.2014 (27.05.2014)
- Antigama, Bielsko-Biała "Rude Boy Club" 21.09.2013 (24.09.2013)
- Antigama, Warszawa "Progresja" 1.03.2009 (3.03.2009)
- Pigsty, Opitz, Antigama, Kraków "Loch Ness" 22.01.2009 (23.01.2009)
- Pigsty, Antigama, Warszawa "Progresja" 21.01.2009 (22.01.2009)
- Gorespattering Europe Tour 2005 (Avulsed i Antigama), Warszawa "Progresja" 21.09.2005 (23.09.2005)

recenzje płyt Antigama: (3)

- Antigama "Meteor" (5.07.2013)
- Antigama "Resonance" (9.07.2007)
- Antigama "Zeroland" (12.01.2006)

dyskografia Antigama: (5)

- Antigama "Insolent" (7.05.2015)
- Antigama "Meteor" (28.05.2013)
- Antigama "Resonance" (2007)
- Antigama "Zeroland" (2005)
- Antigama "Discomfort" (2001)


Czy jakiś muzyk uczył Cię gry na instrumencie lub śpiewu?