zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku niedziela, 9 sierpnia 2020

Zespół: Crematory


pokaż:
- wieści z tagiem Crematory (6)

szukaj:
- w wieściach

galeria zdjęć z koncertów Crematory: (2)

- Covenant, Crematory (Castle Party 2009), Bolków 25.07.2009 (30.07.2009)
- Crematory, Fading Colours, Dreadful Shadows (Castle Party 2009), Bolków 25.07.2009 (29.07.2009)

recenzje płyt Crematory: (4)

- Crematory "Act 7" (4.01.2000)
- Crematory "Act 7" (10.04.2000)
- Crematory "Awake" (17.10.1997)
- Crematory "Awake" (17.02.1998)

dyskografia Crematory: (16)

- Crematory "Unbroken" (6.03.2020)
- Crematory "Oblivion" (13.04.2018)
- Crematory "Monument" (15.04.2016)
- Crematory "Antiserum" (24.02.2014)
- Crematory "Klagebilder" (2006)
- Crematory "Greed" (2004)
- Crematory "Remind" (2001)
- Crematory "Revolution" (2001)
- Crematory "...Just Dreaming" (2000)
- Crematory "Believe" (2000)
- Crematory "Crematory" (2000)
- Crematory "Illusions" (2000)
- Crematory "Live..." (2000)
- Crematory "Transmigration" (2000)
- Crematory "Act 7" (1999)
- Crematory "Awake" (1997)


Czy słuchając rocka i metalu jesteś w stanie odróżnić partie poszczególnych instrumentów?