zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku wtorek, 21 maja 2019

Zespół: Voivod


szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Voivod: (3)

- "Deathcrusher Tour", Gdańsk "B90" 11.11.2015 (17.11.2015)
- Carcass, Napalm Death, Obituary, Praga 5.11.2015 (9.11.2015)
- Voivod, Neurothing, Black Pocket Lice, Wrocław "Firlej" 14.05.2011 (20.05.2011)

galeria zdjęć z koncertów Voivod: (7)

- Voivod, Warszawa "Progresja Music Zone" 29.10.2016 (4.11.2016)
- Voivod, Gdańsk "B90" 11.11.2015 (14.11.2015)
- Voivod, Warszawa "Progresja" 15.05.2011 (17.05.2011)
- Voivod, Wrocław "Firlej" 14.05.2011 (16.05.2011)
- Voivod (Knock Out Festival), Kraków "Hala Wisły" 12.07.2009 (14.07.2009)
- Voivod, Flowing Tears, Kraków "Klub 38" 19.03.2000 (15.04.2000)
- Neurosis, Voivod, Today Is The Day, Poznań "Eskulap" 18.10.1999 (6.11.1999)

recenzje płyt Voivod: (1)

- Voivod "Infini" (7.09.2009)

dyskografia Voivod: (8)

- Voivod "The Wake" (21.09.2018)
- Voivod "Post Society" (26.02.2016)
- Voivod "Target Earth" (22.01.2013)
- Voivod "Warriors Of Ice" (21.06.2011)
- Voivod "Infini" (2009)
- Voivod "Katorz" (2006)
- Voivod "Voivod" (2003)
- Voivod "Nothingface" (2002)


Czy zwracasz uwagę na oświetlenie na koncertach?