zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 1 grudnia 2022

Zespół: Godsmack


pokaż:
- wieści z tagiem Godsmack (24)

szukaj:
- w wieściach

galeria zdjęć z koncertów Godsmack: (3)

- Godsmack, Kraków "Studio" 12.06.2019 (13.06.2019)
- Godsmack, Warszawa "Progresja Music Zone" 26.03.2019 (27.03.2019)
- Godsmack, Łódź "Atlas Arena" 9.06.2015 (11.06.2015)

recenzje płyt Godsmack: (4)

- Godsmack "Awake" (12.02.2004)
- Godsmack "Faceless" (20.04.2004)
- Godsmack "Godsmack" (1.11.2004)
- Godsmack "The Other Side" (18.03.2004)

dyskografia Godsmack: (9)

- Godsmack "Lighting Up the Sky" (zapowiedź, 24.02.2023)
- Godsmack "When Legends Rise" (2018)
- Godsmack "1000hp" (2014)
- Godsmack "The Oracle" (2010)
- Godsmack "IV" (2006)
- Godsmack "The Other Side" (2004)
- Godsmack "Faceless" (2003)
- Godsmack "Awake" (2000)
- Godsmack "Godsmack" (1998)


Co byś zrobił z dużymi, 40-letnimi, sprawnymi kolumnami głośnikowymi znalezionymi w swoim domu?