zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku sobota, 16 grudnia 2017

Zespół: Kat


szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Kat (22.05.2006)
- Kat (21.10.2004)

relacje z koncertów Kat: (1)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Kat, Poznan "Fabryka" 17.03.1998 (4.04.1998)

galeria zdjęć z koncertów Kat: (1)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Kat, Gliwice "Bravo" 26.11.2002 (24.02.2003)

recenzje płyt Kat: (7)

- Kat "Ballady" (16.12.2008)
- Kat "Bastard" (5.09.2001)
- Kat "Bastard" (23.06.1998)
- Kat "Mind Cannibals" (16.12.2005)
- Kat "Oddech Wymarłych Światów" (7.05.1998)
- Kat "Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach" (5.09.2001)
- Kat "Szydercze zwierciadła" (23.05.1997)

dyskografia Kat: (11)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Kat "Mind Cannibals" (2005)
- Kat "Somewhere In Poland 2003" (2004)
- Kat "666" (2003)
- Kat "Live In Jarocin '92" (2002)
- Kat "Metal And Hell" (2001)
- Kat "Metallica Zlot" (2001)
- Kat "Szydercze zwierciadła" (1997)
- Kat "Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach" (1996)
- Kat "Ballady" (1993)
- Kat "Bastard" (1992)
- Kat "Oddech Wymarłych Światów" (1988)


Jak często zmieniasz telefon komórkowy?