zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 25 lutego 2021

Zespół: Rammstein


pokaż:
- wieści z tagiem Rammstein (60)
- terminy koncertów Rammstein (1)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Rammstein: (7)

- Rammstein, Clawfinger, Katowice "Spodek" 13.11.2001 (30.04.2002)
- Rammstein, Clawfinger, Katowice "Spodek" 13.11.2001 (15.11.2001)
- "Impact Festival 2013" (Rammstein, Korn, Slayer i inni), Warszawa "Lotnisko Bemowo" 4.06.2013 (5.06.2013)
- Rammstein, Combichrist, Łódź "Hala Arena" 12.03.2010 (15.03.2010)
- Rammstein, Combichrist, Katowice "Spodek" 27.11.2009 (28.11.2009)
- Odjazdy 1997, Katowice "Spodek" 22.11.1997 (4.03.1998)
- Pukkelpop Festival, Belgia, Hasselt, 22.08.1997 (31.08.1997)

galeria zdjęć z koncertów Rammstein: (4)

- Rammstein, Chorzów "Stadion Śląski" 24.07.2019 (25.07.2019)
- Rammstein ("Capital of Rock"), Wrocław "Stadion Miejski" 27.08.2016 (28.08.2016)
- Rammstein ("Impact Festival 2013"), Warszawa 4.06.2013 (12.08.2013)
- Rammstein, Sopot "Ergo Arena" 14.11.2011 (15.11.2011)

recenzje płyt Rammstein: (12)

- Rammstein "Herzeleid" (14.10.1999)
- Rammstein "Herzeleid" (6.04.1999)
- Rammstein "Liebe Ist Fur Alle Da" (2.11.2009)
- Rammstein "Live aus Berlin" (25.11.2000)
- Rammstein "Mutter" (27.05.2001)
- Rammstein "Mutter" (8.08.2001)
- Rammstein "Mutter" (24.08.2001)
- Rammstein "Reise, Reise" (4.09.2007)
- Rammstein "Rosenrot" (15.11.2008)
- Rammstein "Sehnsucht" (27.05.1998)
- Rammstein "Sehnsucht" (27.05.1998)
- Rammstein "Volkerball" (27.11.2006)

dyskografia Rammstein: (9)

- Rammstein "Liebe Ist Fur Alle Da" (16.10.2009)
- Rammstein "Volkerball" (2006)
- Rammstein "Rosenrot" (2005)
- Rammstein "Reise, Reise" (27.09.2004)
- Rammstein "Feuer Frei!" (2002)
- Rammstein "Mutter" (2001)
- Rammstein "Live aus Berlin" (1999)
- Rammstein "Sehnsucht" (1997)
- Rammstein "Herzeleid" (1995)


Czy jesz czekoladę?