zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 24 września 2020

Zespół: Rage


pokaż:
- wieści z tagiem Rage (11)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (1)

- Rage (16.02.2005)

galeria zdjęć z koncertów Rage: (3)

- Rage ("Metalfest 2011"), Pilzno "Amfiteatr Lochotin" 3.06.2011 (13.06.2011)
- Hunterfest 2007 (Rage), Szczytno "Plaża miejska" 8.07.2007 (2.08.2007)
- Masters of Rock 2006 (Rage, Helloween + Gamma Ray, Helloween, Gamma Ray), Czechy 14-16.07.2006 (21.07.2006)

recenzje płyt Rage: (8)

- Rage "End of all days" (19.12.2000)
- Rage "From The Cradle To The Stage" (15.02.2005)
- Rage "Speak Of The Dead" (6.07.2006)
- Rage "Trapped!" (2.10.2001)
- Rage "Welcome To The Other Side" (23.09.2001)
- Rage "Welcome To The Other Side" (2.10.2001)
- Rage "XIII" (12.02.2001)
- Rage "XIII" (23.12.1999)

dyskografia Rage: (20)

- Rage "Wings of Rage" (10.01.2020)
- Rage "Seasons Of The Black" (28.07.2017)
- Rage "The Devil Strikes Again" (10.06.2016)
- Rage "My Way" (22.01.2016)
- Rage "The Soundchaser Archives" (22.05.2014)
- Rage "21" (24.01.2012)
- Rage "Speak Of The Dead" (2006)
- Rage "From The Cradle To The Stage" (2004)
- Rage "Soundchaser" (2003)
- Rage "The Video Link" (2003)
- Rage "10 Years In Rage" (2002)
- Rage "Execution Guaranteed" (2002)
- Rage "Perfect Man" (2002)
- Rage "Reign Of Fear" (2002)
- Rage "Unity" (2002)
- Rage "The Lingua Mortis Tilogy" (2001)
- Rage "Welcome To The Other Side" (2001)
- Rage "XIII" (1998)
- Rage "End of all days" (1996)
- Rage "Trapped!" (1992)


Czy zdarzyło Ci się wyrzucić płyty lub kasety z muzyką?