zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku poniedziałek, 27 maja 2024

Zespół: Tristania


pokaż:
- wieści z tagiem Tristania (3)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Tristania: (2)

- Tristania, Asrai, Unsun, Kraków "Loch Ness" 16.10.2010 (19.10.2010)
- Therion, Tristania, Trail Of Tears, Kraków "Studio" 22.10.2004 (2.11.2004)

galeria zdjęć z koncertów Tristania: (5)

- Tristania, Kraków "Loch Ness" 16.10.2010 (17.10.2010)
- Wacken Open Air 2005 (Tristania), Wacken 4.08.2005 (11.08.2005)
- Therion, Tristania, Kraków "Studio" 22.10.2004 (15.11.2004)
- Therion, Tristania, Wrocław "WZ" 23.10.2004 (1.11.2004)
- Therion, Tristania, Warszawa "Proxima" 20.10.2004 (21.10.2004)

recenzje płyt Tristania: (7)

- Tristania "Beyond The Veil" (6.03.2000)
- Tristania "Beyond The Veil" (13.12.1999)
- Tristania "Illumination" (5.08.2007)
- Tristania "Rubicon" (14.09.2010)
- Tristania "Widow's Weeds" (23.12.1999)
- Tristania "World Of Glass" (23.10.2001)
- Tristania "World Of Glass" (13.12.2001)

dyskografia Tristania: (7)

- Tristania "Darkest White" (31.05.2013)
- Tristania "Rubicon" (25.08.2010)
- Tristania "Illumination" (2007)
- Tristania "Ashes" (2001)
- Tristania "World Of Glass" (2001)
- Tristania "Beyond The Veil" (1999)
- Tristania "Widow's Weeds" (1998)


Czy używasz emotikonów związanych z muzyką?