zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku środa, 12 grudnia 2018

Zespół: Slayer


szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Slayer (2.04.2011)
- Slayer (24.05.2001)

relacje z koncertów Slayer: (18)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Slayer, Warszawa "Stodoła" 12.06.2002 (21.06.2002)
- Ozzfest 2002, Katowice "Spodek" 29.05.2002 (14.06.2002)
- Ozzfest 2002, Katowice "Spodek" 29.05.2002 (6.06.2002)
- Ozzfest 2002, Katowice "Spodek" 29.05.2002 (4.06.2002)
- Ozzfest 2002, Katowice "Spodek" 29.05.2002 (1.06.2002)
- Slayer, Anthrax, Kvelertak, Berlin 12.11.2015 (18.11.2015)
- Iron Maiden, Slayer, Ghost, Poznań "Inea Stadion" 24.06.2014 (27.06.2014)
- "Impact Festival 2013" (Rammstein, Korn, Slayer i inni), Warszawa "Lotnisko Bemowo" 4.06.2013 (5.06.2013)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, The Haunted, Daath, Berlin "Columbiahalle" 3.07.2010 (26.07.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Alice In Chains, Megadeth i inni, Milovice "Lotnisko Bozi Dar" 19.06.2010 (25.06.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Behemoth, Warszawa "Lotnisko Bemowo" 16.06.2010 (18.06.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Behemoth, Warszawa "Lotnisko Bemowo" 16.06.2010 (17.06.2010)
- Slayer (Wacken Rocks South), Niemcy, Reiden-Kreuth, 28.08.2009 (1.09.2009)
- Slayer, System Of A Down, Vader, Katowice "Spodek" 25.10.1998 (3.11.1998)
- Slayer, System Of A Down, Vader, Katowice "Spodek" 25.10.1998 (28.10.1998)

galeria zdjęć z koncertów Slayer: (8)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Slayer ("Impact Festival 2013"), Warszawa 4.06.2013 (13.08.2013)
- Slayer, Ostrawa "Zimni stadion Sareza" 6.06.2012 (30.06.2012)
- Slayer ("Ursynalia 2012"), Warszawa "Kampus SGGW" 1.06.2012 (2.06.2012)
- Slayer, Praga "O2 Arena" 10.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Acid Drinkers, Warszawa "Stodoła" 30.06.2005 (30.06.2005)
- Slayer, Warszawa "Stodoła" 12.06.2002 (27.06.2002)
- Ozzfest 2002, Katowice "Spodek" 29.05.2002 (6.06.2002)

recenzje płyt Slayer: (10)

- Slayer "Christ Illusion" (12.09.2007)
- Slayer "Diabolus in Musica" (2.08.2001)
- Slayer "Eternal Pyre" (11.07.2006)
- Slayer "God Hates Us All" (17.10.2001)
- Slayer "God Hates Us All" (12.02.2004)
- Slayer "Hell Awaits" (2.05.2002)
- Slayer "Repentless" (20.09.2015)
- Slayer "Seasons in the Abyss" (20.05.2002)
- Slayer "South Of Heaven" (4.05.2002)
- Slayer "World Painted Blood" (5.11.2009)

dyskografia Slayer: (9)
(Uwaga! Informacje mogą nie być kompletne!)

- Slayer "Repentless" (11.09.2015)
- Slayer "World Painted Blood" (2009)
- Slayer "Christ Illusion" (8.08.2006)
- Slayer "Eternal Pyre" (2006)
- Slayer "God Hates Us All" (2001)
- Slayer "Diabolus in Musica" (1998)
- Slayer "Seasons in the Abyss" (1990)
- Slayer "South Of Heaven" (1988)
- Slayer "Hell Awaits" (1985)


Czy w Twoim domu wiszą na ścianach plakaty związane z muzyką?