zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku piątek, 19 kwietnia 2019

Zespół: Lacrimosa


szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Lacrimosa: (4)

- "Ino-Rock Festival 2016", Inowrocław 27.08.2016 (10.04.2019)
- Coma, Closterkeller, Hurt ("Seven Festival 2010"), Węgorzewo 10.07.2010 (21.07.2010)
- Lacrimosa ("Seven Festival 2010"), Węgorzewo 10.07.2010 (18.07.2010)
- Lacrimosa, Warszawa "Progresja" 1.09.2009 (2.09.2009)

galeria zdjęć z koncertów Lacrimosa: (2)

- Lacrimosa, Warszawa "Progresja" 1.09.2009 (2.09.2009)
- Lacrimosa, Kraków "Hala Wisły" 2.11.2001 (2.12.2001)

recenzje płyt Lacrimosa: (6)

- Lacrimosa "Elodia" (29.10.2001)
- Lacrimosa "Elodia" (14.12.1999)
- Lacrimosa "Elodia" (12.10.1999)
- Lacrimosa "Fassade" (22.11.2001)
- Lacrimosa "Sehnsucht" (1.02.2011)
- Lacrimosa "Stille" (6.06.1997)

dyskografia Lacrimosa: (21)

- Lacrimosa "Hoffnung" (6.11.2015)
- Lacrimosa "Revolution" (7.09.2012)
- Lacrimosa "Sehnsucht" (2009)
- Lacrimosa "Echos" (2003)
- Lacrimosa "Durch Nacht Und Flut" (2002)
- Lacrimosa "Durch Natcht Flut II" (2002)
- Lacrimosa "Einsamkeit" (2002)
- Lacrimosa "Inferno / Schakal" (2002)
- Lacrimosa "Satura / Alles Luge" (2002)
- Lacrimosa "Stille / Stolzes Herz" (2002)
- Lacrimosa "Fassade" (2001)
- Lacrimosa "Lichtgestalt" (2001)
- Lacrimosa "The Live History" (2000)
- Lacrimosa "Alleine Zu Zweit" (1999)
- Lacrimosa "Elodia" (1999)
- Lacrimosa "Live" (1998)
- Lacrimosa "Stille" (1997)
- Lacrimosa "Stolzes Herz" (1996)
- Lacrimosa "Inferno" (1995)
- Lacrimosa "Satura" (1993)
- Lacrimosa "Angst" (1990)


Czy jesteś nowoczesna(y)?