zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku środa, 5 sierpnia 2020

Zespół: Pearl Jam


pokaż:
- wieści z tagiem Pearl Jam (22)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Pearl Jam: (2)

- Pearl Jam, Dismemberment Plan, Praga "Paegas Arena" 14.06.2000 (19.06.2000)
- Pearl Jam, Dismemberment Plan, Katowice "Spodek" 15.06.2000 (19.06.2000)

galeria zdjęć z koncertów Pearl Jam: (1)

- Pearl Jam, Kraków "Tauron Arena" 3.07.2018 (4.07.2018)

recenzje płyt Pearl Jam: (7)

- Pearl Jam "Binaural" (16.09.2000)
- Pearl Jam "LIVE On Two Legs" (12.02.1999)
- Pearl Jam "Pearl Jam" (5.05.2006)
- Pearl Jam "Riot Act" (13.02.2004)
- Pearl Jam "Ten" (7.04.1999)
- Pearl Jam "Yield" (31.03.1999)
- Pearl Jam "Yield" (28.01.1998)

dyskografia Pearl Jam: (9)

- Pearl Jam "Gigaton" (27.03.2020)
- Pearl Jam "Pearl Jam" (2006)
- Pearl Jam "Riot Act" (2002)
- Pearl Jam "Binaural" (2000)
- Pearl Jam "LIVE On Two Legs" (1998)
- Pearl Jam "Yield" (1998)
- Pearl Jam "No Code" (1996)
- Pearl Jam "Vs." (1993)
- Pearl Jam "Ten" (1991)


Czy słuchając rocka i metalu jesteś w stanie odróżnić partie poszczególnych instrumentów?