zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku wtorek, 18 czerwca 2019

Zespół: Sepultura


szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Sepultura (24.12.2010)
- Sepultura (1.07.2003)

relacje z koncertów Sepultura: (7)

- Sepultura, Obscura, Warszawa "Proxima" 3.03.2018 (21.03.2018)
- Sepultura, Wrocław "Eter" 13.11.2015 (21.11.2015)
- "Thrashfest Classic Tour 2011" (Sepultura, Exodus, Destruction), Katowice "Mega Club" 9.12.2011 (11.12.2011)
- Sepultura, Wrocław "Alibi" 17.08.2010 (20.08.2010)
- Sepultura, Toxic Bonkers, Kraków "Loch Ness" 1.07.2009 (24.07.2009)
- Sepultura, Rosetta, Blindead, Gdynia "Ucho" 30.06.2009 (19.07.2009)
- Sepultura, Rosetta, Blindead, Gdynia "Ucho" 30.06.2009 (5.07.2009)

galeria zdjęć z koncertów Sepultura: (10)

- Sepultura, Warszawa "Progresja Music Zone" 15.02.2017 (16.02.2017)
- Sepultura, Kraków "Fabryka" 3.08.2015 (4.08.2015)
- Sepultura, Katowice "Mega Club" 14.02.2014 (17.02.2014)
- Sepultura, Warszawa "Proxima" 18.08.2010 (21.08.2010)
- Sepultura, Wrocław "Alibi" 17.08.2010 (19.08.2010)
- Sepultura, Toxic Bonkers, Kraków "Loch Ness" 1.07.2009 (2.07.2009)
- Sepultura, Rosetta, Blindead, Gdynia "Ucho" 30.06.2009 (1.07.2009)
- Sepultura, Katowice "Mega Club" 12.02.2009 (13.02.2009)
- Metalmania 2007 (Sepultura, Destruction i Entombed), Katowice "Spodek" 24.03.2007 (25.03.2007)
- In Flames, Sepultura i Dagoba, Warszawa "Stodoła" 18.04.2006 (25.04.2006)

recenzje płyt Sepultura: (9)

- Sepultura "A-Lex" (16.02.2009)
- Sepultura "The Best of Sepultura" (18.12.2008)
- Sepultura "Blood-Rooted" (21.10.1997)
- Sepultura "Chaos A.D." (20.05.2002)
- Sepultura "Dante XXI" (29.03.2006)
- Sepultura "Kairos" (15.11.2011)
- Sepultura "Machine Messiah" (29.01.2017)
- Sepultura "Morbid visions" (28.12.1999)
- Sepultura "Under A Pale Grey Sky" (19.10.2002)

dyskografia Sepultura: (10)

- Sepultura "Machine Messiah" (13.01.2017)
- Sepultura "Kairos" (24.06.2011)
- Sepultura "A-Lex" (2009)
- Sepultura "The Best of Sepultura" (2006)
- Sepultura "Dante XXI" (2006)
- Sepultura "Roorback" (2003)
- Sepultura "Under A Pale Grey Sky" (2002)
- Sepultura "Blood-Rooted" (1997)
- Sepultura "Chaos A.D." (1993)
- Sepultura "Morbid visions" (1987)


Czy zdarzyło się, że ugryzł Cię kleszcz?