zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku niedziela, 29 marca 2020

Zespół: Pink Floyd


pokaż:
- wieści z tagiem Pink Floyd (19)

szukaj:
- w wieściach

recenzje płyt Pink Floyd: (19)

- Pink Floyd "Animals" (14.04.2001)
- Pink Floyd "Animals" (5.10.2000)
- Pink Floyd "Atom Heart Mother" (14.08.2001)
- Pink Floyd "The Dark Side Of The Moon" (14.08.2001)
- Pink Floyd "The Division Bell" (18.01.1999)
- Pink Floyd "The Final Cut" (17.08.2001)
- Pink Floyd "Meddle" (4.02.1999)
- Pink Floyd "Meddle" (14.08.2001)
- Pink Floyd "A Momentary Lapse Of Reason" (16.01.1999)
- Pink Floyd "Obscured By Clouds" (26.01.1999)
- Pink Floyd "The Piper At The Gates Of Dawn" (11.03.2001)
- Pink Floyd "Pulse" (15.01.2001)
- Pink Floyd "Relics" (14.08.2001)
- Pink Floyd "A Saucerful Of Secrets" (11.03.2001)
- Pink Floyd "Ummagumma" (14.08.2001)
- Pink Floyd "The Wall" (23.02.1999)
- Pink Floyd "Wish You Were Here" (15.07.2001)
- Pink Floyd "Wish You Were Here" (23.01.1999)
- Pink Floyd "Wish You Were Here" (8.08.2001)

dyskografia Pink Floyd: (21)

- Pink Floyd "The Later Years 1987-2019" (13.12.2019)
- Pink Floyd "The Later Years 1987-2019. Highlights" (29.11.2019)
- Pink Floyd "The Early Years 1965-1972" (11.11.2016)
- Pink Floyd "The Early Years 1965-1972: Cre/ation" (11.11.2016)
- Pink Floyd "The Endless River" (2014)
- Pink Floyd "Pulse" (1995)
- Pink Floyd "The Division Bell" (1994)
- Pink Floyd "Delicate Sound of Thunder" (1988)
- Pink Floyd "A Momentary Lapse Of Reason" (1987)
- Pink Floyd "The Final Cut" (1983)
- Pink Floyd "The Wall" (1979)
- Pink Floyd "Animals" (1977)
- Pink Floyd "Wish You Were Here" (1975)
- Pink Floyd "The Dark Side Of The Moon" (1973)
- Pink Floyd "Obscured By Clouds" (1972)
- Pink Floyd "Meddle" (1971)
- Pink Floyd "Relics" (1971)
- Pink Floyd "Atom Heart Mother" (1970)
- Pink Floyd "Ummagumma" (1969)
- Pink Floyd "A Saucerful Of Secrets" (1968)
- Pink Floyd "The Piper At The Gates Of Dawn" (1967)


Czy jakiś muzyk uczył Cię gry na instrumencie lub śpiewu?