zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku poniedziałek, 16 grudnia 2019

Zespół: Helloween


pokaż:
- wieści z tagiem Helloween (33)
- terminy koncertów Helloween (1)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Helloween: (3)

- Helloween, Gamma Ray, Shadowside, Warszawa "Stodoła" 27.03.2013 (7.04.2013)
- Helloween, Stratovarius, Avatar, Kraków "Studio" 18.12.2010 (28.12.2010)
- Helloween, Stratovarius, Avatar, Warszawa "Stodoła" 17.12.2010 (23.12.2010)

galeria zdjęć z koncertów Helloween: (12)

- Helloween, Warszawa "Koło" 28.11.2017 (29.11.2017)
- Helloween ("Metalfest 2013"), Jaworzno "Zalew Sosina" 22.06.2013 (5.07.2013)
- Helloween, Kraków "Studio" 26.03.2013 (1.04.2013)
- Helloween ("Masters Of Rock 2011"), Vizovice 17.07.2011 (2.08.2011)
- Helloween, Mustasch, Steelheart ("Sweden Rock Festival 2011"), Solvesborg 10.06.2011 (2.07.2011)
- Helloween, Warszawa "Stodoła" 17.12.2010 (20.12.2010)
- Helloween, Kraków "Studio" 18.12.2010 (19.12.2010)
- Helloween ("Winter Masters of Rock"), Zlin 27.11.2010 (30.11.2010)
- Helloween, Berlin "Media Markt" 2.02.2010 (3.02.2010)
- Masters of Rock 2006 (Rage, Helloween + Gamma Ray, Helloween, Gamma Ray), Czechy 14-16.07.2006 (21.07.2006)
- Helloween, Warszawa "Stodoła" 24.11.2005 (2.12.2005)
- Wacken Open Air 2004, Wacken, Niemcy, 7.08.2004 (17.09.2004)

recenzje płyt Helloween: (18)

- Helloween "7 Sinners" (28.12.2010)
- Helloween "The Best, The Rest, The Rare" (3.06.1998)
- Helloween "Better Than Raw" (24.08.1998)
- Helloween "Chameleon" (26.12.2000)
- Helloween "The Dark Ride" (19.12.2000)
- Helloween "The Dark Ride" (19.12.2000)
- Helloween "The Dark Ride" (1.06.2001)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy" (5.05.2006)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys Part I" (12.04.2001)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys Part II" (16.04.2001)
- Helloween "Live In The U.K." (8.09.1997)
- Helloween "Master Of The Rings" (19.12.2000)
- Helloween "Metal Jukebox" (14.04.2001)
- Helloween "Perfect Gentleman EP" (14.04.2001)
- Helloween "Pink Bubbles Go Ape" (26.12.2000)
- Helloween "Step Out Of Hell EP" (14.04.2001)
- Helloween "Straight Out Of Hell" (26.02.2013)
- Helloween "The Time Of The Oath" (26.12.2000)

dyskografia Helloween: (22)

- Helloween "My God-Given Right" (29.05.2015)
- Helloween "Straight Out Of Hell" (18.01.2013)
- Helloween "7 Sinners" (2010)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy" (2005)
- Helloween "Just A Little Sign" (2003)
- Helloween "Rabbit Don't Come Easy" (2003)
- Helloween "Treasure Chest" (2002)
- Helloween "The Dark Ride" (2000)
- Helloween "If I Could Fly" (2000)
- Helloween "Metal Jukebox" (1999)
- Helloween "Better Than Raw" (1998)
- Helloween "High Live" (1996)
- Helloween "The Time Of The Oath" (1996)
- Helloween "Master Of The Rings" (1994)
- Helloween "Perfect Gentleman EP" (1994)
- Helloween "Chameleon" (1993)
- Helloween "Step Out Of Hell EP" (1993)
- Helloween "The Best, The Rest, The Rare" (1991)
- Helloween "Pink Bubbles Go Ape" (1991)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys Part II" (1988)
- Helloween "Live In The U.K." (1988)
- Helloween "Keeper Of The Seven Keys Part I" (1987)


Muzyki ilu pochodzących z Azji zespołów rockowych lub metalowych często słuchasz?