zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku piątek, 3 kwietnia 2020

Zespół: Saxon


pokaż:
- wieści z tagiem Saxon (40)

szukaj:
- w wieściach

relacje z koncertów Saxon: (6)

- Saxon, Chinchilla, Warszawa "Stodoła" 25.10.2004 (6.11.2004)
- "Eleven Bike Fest 2015", Wrocław 4.07.2015 (15.07.2015)
- Saxon, Skid Row, Warszawa "Progresja Music Zone" 15.11.2014 (21.11.2014)
- Saxon, Turbo, Crimes Of Passion, Warszawa "Stodoła" 8.12.2011 (15.12.2011)
- Saxon, Big Ball, Lipsk "Hellraiser" 20.03.2010 (22.03.2010)
- Saxon i Masterplan, Warszawa "Stodoła" 30.04.2007 (21.05.2007)

galeria zdjęć z koncertów Saxon: (16)

- Saxon ("Rock Hard Ride Free 2016"), Goleniów 25.06.2016 (28.06.2016)
- Saxon, Wrocław "Pola Marsowe" 4.07.2015 (6.07.2015)
- Saxon, Warszawa "Progresja Music Zone" 15.11.2014 (17.11.2014)
- Saxon ("Graspop Metal Meeting 2013"), Dessel 29.06.2013 (8.07.2013)
- Saxon, Kraków "Studio" 7.12.2011 (11.12.2011)
- Saxon, Warszawa "Stodoła" 8.12.2011 (10.12.2011)
- Saxon, Borek 25.06.2011 (25.07.2011)
- Saxon, Accept ("Sweden Rock Festival 2011"), Solvesborg 9.06.2011 (28.06.2011)
- Saxon ("Metalfest 2011"), Pilzno "Amfiteatr Lochotin" 4.06.2011 (13.06.2011)
- Bang Your Head 2005 (Saxon, U.D.O., Krokus, Exciter i Morgana LeFay), Balingen "Messegelande Balingen" 24.06.2005 (19.09.2005)
- Saxon, Zlin, Czechy, 24.10.2004 (9.01.2005)
- Saxon, Zlin, Czechy, 24.10.2004 (5.12.2004)
- Saxon, Warszawa "Proxima" 25.10.2004 (3.11.2004)
- Masters Of Rock 2004, Zlin, Czechy 24.10.2004 (31.10.2004)
- Wacken Open Air 2004, Wacken, Niemcy, 7.08.2004 (17.09.2004)
- Metalmania 2003: część pierwsza (duża scena), Katowice "Spodek" 5.04.2003 (6.04.2003)

recenzje płyt Saxon: (3)

- Saxon "Killing Ground" (4.03.2014)
- Saxon "Lionheart" (26.11.2014)
- Saxon "Metalhead" (21.02.2014)

dyskografia Saxon: (14)

- Saxon "Thunderbolt" (2.02.2018)
- Saxon "Let Me Feel Your Power" (23.09.2016)
- Saxon "Battering Ram" (16.10.2015)
- Saxon "Sacrifice" (22.02.2013)
- Saxon "Call To Arms" (3.06.2011)
- Saxon "Lionheart" (28.09.2004)
- Saxon "The Saxon Chronicles" (2003)
- Saxon "Forever Free" (2002)
- Saxon "Heavy Metal Thunder" (2002)
- Saxon "Solid Ball Of Rock" (2002)
- Saxon "Killing Ground" (2001)
- Saxon "Metalhead" (1999)
- Saxon "Unleash The Beast" (1997)
- Saxon "Dogs Of War" (1995)


Czy obecnie poświęcasz więcej czasu na słuchanie muzyki niż miesiąc temu?