zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 26 listopada 2020

Zespół: Closterkeller


pokaż:
- wieści z tagiem Closterkeller (56)
- terminy koncertów Closterkeller (1)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (1)

- Closterkeller (14.03.1999)

relacje z koncertów Closterkeller: (10)

- Closterkeller, Zielona Góra 10.09.2018 (24.10.2018)
- Closterkeller, Olsztyn "Nowy Andergrant" 9.11.2013 (27.11.2013)
- Coma, Closterkeller, Hurt ("Seven Festival 2010"), Węgorzewo 10.07.2010 (21.07.2010)
- Lacrimosa ("Seven Festival 2010"), Węgorzewo 10.07.2010 (18.07.2010)
- Closterkeller, The Chilloud, Katowice "Mega Club" 18.10.2009 (22.10.2009)
- Paul Di Anno, Katatonia, Closterkeller, Delight, Kraków Studio TVP "Krzemionki" 10.04.2003 (10.06.2003)
- Closterkeller Party, Warszawa "Proxima" 13.12.2000 (19.01.2001)
- Closterkeller, Vampira Festival 2000, Warszawa "Proxima" 22.10.2000 (7.11.2000)
- Jethro Tull, Closterkeller, Warszawa "Sala Kongresowa" 4.05.2000 (7.08.2000)
- Jethro Tull, Closterkeller, Katowice "Spodek" 6.05.2000 (9.05.2000)

galeria zdjęć z koncertów Closterkeller: (38)

- Closterkeller, Zabrze "KWK Guido" 3.03.2018 (4.03.2018)
- Closterkeller, Bydgoszcz "Estrada" 13.04.2017 (19.04.2017)
- Closterkeller, Kraków "Zaścianek" 16.10.2016 (19.10.2016)
- Closterkeller, Zabrze "CK Wiatrak" 24.09.2016 (5.10.2016)
- Closterkeller ("Summer Dying Loud"), Aleksandrów Łódzki 9.09.2016 (17.09.2016)
- Closterkeller ("Przystanek Żory"), Żory "Park Cegielnia" 7.08.2016 (13.08.2016)
- Closterkeller, Chorzów "Leśniczówka" 29.04.2016 (30.04.2016)
- Closterkeller, Katowice "Mega Club" 30.10.2015 (1.11.2015)
- Closterkeller, Płock "Plaża nad Wisłą" 5.09.2015 (8.09.2015)
- Closterkeller, Kraków "Studio" 31.01.2014 (2.02.2014)
- Closterkeller, Legnica "Spiżarnia" 12.10.2013 (21.10.2013)
- Closterkeller, Zabrze "CK Wiatrak" 6.09.2013 (8.09.2013)
- Closterkeller, Kraków "Forty Kleparz" 7.04.2013 (15.05.2013)
- Closterkeller, Katowice "Mega Club" 20.11.2011 (22.11.2011)
- Closterkeller, Katowice "Cogitatur" 21.11.2010 (23.11.2010)
- Closterkeller ("Pepsi Rocks!"), Warszawa "Hard Rock Cafe" 11.05.2010 (12.05.2010)
- Closterkeller, The Chilloud, Katowice "Mega Club" 18.10.2009 (22.10.2009)
- Closterkeller, Kraków "Studio" 16.10.2009 (17.10.2009)
- Closterkeller, Warszawa "Proxima" 11.10.2009 (12.10.2009)
- Closterkeller, Gorthaur, Wrocław "Liverpool" 28.02.2009 (2.03.2009)
- Dark Stars Festival, Gdańsk "Parlament" 3.11.2004 (21.02.2005)
- Dark Stars Festival, Warszawa "Proxima" 7.11.2004 (29.11.2004)
- Closterkeller, Wrocław "Diabolique" 11.09.2004 (17.10.2004)
- Closterkeller, Gdańsk 15.05.2004 (8.08.2004)
- Closterkeller, Wrocław "Easy Rider" 17.04.2004 (8.08.2004)
- Closterkeller, Gdańsk 15.05.2004 (9.07.2004)
- Dark Stars Festival 2003, Warszawa "Proxima" 9.11.2003 (11.12.2003)
- Castle Party 2003, dzień drugi, Bolków 27.07.2003 (4.12.2003)
- Castle Party 2003, dzień drugi, Bolków 27.07.2003 (29.11.2003)
- Dark Stars Festival, Gdańsk "Parlament" 4.11.2003 (29.11.2003)
- Castle Party 2003, dzień drugi, Bolków 26.07.2003 (18.08.2003)
- Closterkeller, Gdańsk "Forty" 17.10.2001 (29.07.2003)
- Closterkeller, Delight, Kraków "Studio TVP Krzemionki" 10.04.2003 (4.05.2003)
- Closeterkeller, Delight, Kraków "Studio TVP Krzemionki" 10.04.2003 (15.04.2003)
- Castle Party 2002: dzień drugi, Bolków "Zamek" 28.07.2002 (2.12.2002)
- Castle Party 2002, dzień drugi, Bolków "Zamek" 28.07.2002 (6.10.2002)
- Closterkeller, Insane, Adrenaline, Blow Job, Warszawa "Park" 28.03.2002 (Park Fest 2002) (27.05.2002)
- Closterkeller, Fading Colours, Le Fleur, Katowice "Kwadraty" 15.12.2001 ("Obrazy z przeszłości" - koncert poświęcony pamięci Tomasza Beksińskiego) (2.01.2002)

recenzje płyt Closterkeller: (7)

- Closterkeller "Graphite" (11.10.1999)
- Closterkeller "Graphite" (14.12.1999)
- Closterkeller "Graphite" (8.08.2001)
- Closterkeller "Graphite" (29.10.2001)
- Closterkeller "Graphite (wersja angielska)" (26.08.2003)
- Closterkeller "Scarlet" (22.03.2000)
- Closterkeller "Violet" (16.02.1998)

dyskografia Closterkeller: (7)

- Closterkeller "Fin De Siecle (Closterkeller w Trójce)" (2005)
- Closterkeller "Reghina" (2005)
- Closterkeller "Graphite (wersja angielska)" (2003)
- Closterkeller "Nero" (2003)
- Closterkeller "Graphite" (1999)
- Closterkeller "Violet" (1994)
- Closterkeller "Scarlet" (1993)


Czy dzielisz się ze znajomymi swoimi muzycznymi odkryciami?