zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku sobota, 4 kwietnia 2020

Zespół: Aion


szukaj:
- w wieściach

wywiady: (1)

- Aion (12.10.2001)

relacje z koncertów Aion: (12)

- Zaduszki Gotyckie 2000 (Moonlight, Aion, Athanor, Naamah), Szczecin "DK Słowianin" 11.11.2000 (25.11.2000)
- Aion, Poznań "Blue Note" 18.02.2001 (27.02.2001)
- Moonlight, Aion, Batalion d'Amour, Bydgoszcz "Kuźnia" 17.09.2000 (26.10.2000)
- Moonlight, Aion, Batalion d'Amour, Warszawa "Proxima" 18.09.2000 (25.10.2000)
- Moonlight, Aion, Batalion d'Amour, Katowice "Mega Club" 21.09.2000 (24.10.2000)
- Natash Festival, Gorzów Wielkopolski "MCK Chemik" 3.12.1999 (21.10.2000)
- Moonlight, Aion, Lebenssteuer, Warszawa "Proxima" 14.10.1999 (16.11.1999)
- Thrash'em All Festival '99, Olsztyn "Power Horse Center" 22.08.1999 (25.08.1999)
- Thrash'em All Festival '99, Olsztyn "Power Horse Center" 22.08.1999 (23.08.1999)
- Dark Beat Festival, edycja I, Legnica, 9.10.1998 (17.10.1998)
- Love Like Blood, Artrosis, Moonlight, Poznań "Eskulap" 31.05.1998 (13.06.1998)
- Aion, Sacriversum, Artrosis, Katowice "Mega Club" 31.01.1998 (3.02.1998)

galeria zdjęć z koncertów Aion: (2)

- Paradise Lost, Aion, Poznań "Eskulap" 30.10.2003 (2.11.2003)
- Moonlight, Aion, Batalion D'Amour, Poznań "Eskulap" 16.09.2000 (27.09.2000)

recenzje płyt Aion: (8)

- Aion "Midian" (4.05.1998)
- Aion "Noia" (1.09.1999)
- Aion "Noia" (14.12.1999)
- Aion "Reconciliation" (12.02.2001)
- Aion "Reconciliation" (29.10.2001)
- Aion "Symbol" (10.10.2001)
- Aion "Symbol" (29.10.2001)
- Aion "Symbol" (2.04.2002)

dyskografia Aion: (5)

- Aion "One Of 5" (2004)
- Aion "Symbol" (2001)
- Aion "Reconciliation" (2000)
- Aion "Noia" (1998)
- Aion "Midian" (1996)


Czy obecnie poświęcasz więcej czasu na słuchanie muzyki niż miesiąc temu?