zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku niedziela, 15 grudnia 2019

Zespół: Marduk


pokaż:
- wieści z tagiem Marduk (56)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Marduk (5.08.2016)
- Marduk (4.03.2005)

relacje z koncertów Marduk: (3)

- Marduk, Grave, Death Wolf, Valkyrja, Critical Solution, Wrocław "Firlej" 19.12.2013 (5.01.2014)
- Metalmania 2008, Katowice "Spodek" 8.03.2008 (13.03.2008)
- Marduk, Mystic Circle, Hate, Warszawa "Park" 23.10.1998 (25.10.1998)

galeria zdjęć z koncertów Marduk: (19)

- Marduk, Zabrze "CK Wiatrak" 13.04.2019 (16.04.2019)
- Marduk, Kraków "Kwadrat" 9.09.2018 (15.09.2018)
- Marduk, Katowice "Mega Club" 8.09.2018 (12.09.2018)
- Marduk, Warszawa "Progresja Music Zone" 31.08.2018 (3.09.2018)
- Marduk, Poznań "U Bazyla" 1.05.2018 (4.05.2018)
- Marduk ("Gothoom Fest 2016"), Ostry Grun 21.07.2016 (31.07.2016)
- Marduk, Katowice "Mega Club" 20.05.2016 (21.05.2016)
- Marduk, Warszawa "Progresja Music Zone" 29.08.2015 (1.09.2015)
- Marduk, Katowice "Mega Club" 18.12.2013 (19.12.2013)
- Marduk, Milking The Goatmachine ("Hatefest 2011"), Zlin "Masters Of Rock Cafe" 8.12.2011 (12.12.2011)
- Pestilence, Marduk ("United Titans Festival 2010"), Kraków "Studio" 22.05.2010 (23.05.2010)
- Marduk (Blitzkrieg 2009), Wrocław "W-Z" 7.09.2009 (9.09.2009)
- Marduk (Blitzkrieg 2009), Warszawa "Progresja" 29.08.2009 (30.08.2009)
- Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis, Warszawa "Stodoła" 16.12.2008 (17.12.2008)
- XXV urodziny Vader (Vader, Nile, Marduk, Entombed), Warszawa "Stodola" 30.08.2008 (18.09.2008)
- Marduk i Mystic Circle, Warszawa "Proxima" 17.09.2005 (19.09.2005)
- Wacken Open Air 2005 (Kreator, Marduk), Wacken 6.08.2005 (11.08.2005)
- Metalmania 2003, Katowice "Spodek" 5.04.2003 (12.04.2003)
- Metalmania 2003: część druga (duża scena), Katowice "Spodek" 5.04.2003 (6.04.2003)

recenzje płyt Marduk: (7)

- Marduk "Frontschwein" (29.04.2015)
- Marduk "Iron Dawn (EP)" (3.11.2011)
- Marduk "Panzer Division Marduk" (12.08.1999)
- Marduk "Plague Angel" (23.11.2004)
- Marduk "Rom 5:12" (23.10.2007)
- Marduk "Serpent Sermon" (11.06.2012)
- Marduk "Wormwood" (28.10.2009)

dyskografia Marduk: (24)

- Marduk "Viktoria" (22.06.2018)
- Marduk "Frontschwein" (19.01.2015)
- Marduk "Serpent Sermon" (28.05.2012)
- Marduk "Iron Dawn (EP)" (27.05.2011)
- Marduk "Wormwood" (2009)
- Marduk "Rom 5:12" (24.04.2007)
- Marduk "Funeral Marches And Warsongs" (2004)
- Marduk "Plague Angel" (2004)
- Marduk "Hearse" (2003)
- Marduk "World Funeral" (2003)
- Marduk "Deathmarch EP" (2001)
- Marduk "La Grande Danse Macabre" (2001)
- Marduk "Infernal Eternal" (2000)
- Marduk "Fuck Me Jesus" (1999)
- Marduk "Obedience" (1999)
- Marduk "Panzer Division Marduk" (1999)
- Marduk "Nightwing" (1998)
- Marduk "Here's No Peace" (1997)
- Marduk "Live In Germania" (1997)
- Marduk "Glorification" (1996)
- Marduk "Heaven Shall Burn" (1996)
- Marduk "Opus Nocturne" (1994)
- Marduk "Those Of The Unlight" (1993)
- Marduk "Dark Endless" (1992)


Muzyki ilu pochodzących z Azji zespołów rockowych lub metalowych często słuchasz?