zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 12 grudnia 2019

Zespół: Megadeth


pokaż:
- wieści z tagiem Megadeth (98)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Megadeth (21.03.2011)
- Megadeth (7.04.2001)

relacje z koncertów Megadeth: (14)

- Megadeth, Warszawa "Stodoła" 26.06.2001 (3.07.2001)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- "Topfest 2010" - Megadeth, Cavalera Conspiracy, Skwor, Nove Mesto nad Vahom 2.07.2010 (11.07.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Alice In Chains, Megadeth i inni, Milovice "Lotnisko Bozi Dar" 19.06.2010 (25.06.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Behemoth, Warszawa "Lotnisko Bemowo" 16.06.2010 (18.06.2010)
- "Sonisphere Festival 2010" - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Behemoth, Warszawa "Lotnisko Bemowo" 16.06.2010 (17.06.2010)
- Metalmania 2008, Katowice "Spodek" 8.03.2008 (13.03.2008)
- Iron Maiden, Megadeth, Hamburg "SportHalle", 12.09.1999 (27.06.2000)
- Iron Maiden, Megadeth Hamburg "SportHalle" 12.09.1999 (15.09.1999)
- Metal Hammer Festival, Katowice "Spodek" 31.10.1997 (25.03.1998)
- Metal Hammer Festival, Katowice "Spodek" 31.10.1997 (4.03.1998)
- Metal Hammer Festival, Katowice "Spodek" 31.10.1997 (3.11.1997)

galeria zdjęć z koncertów Megadeth: (10)

- Megadeth, Katowice "Spodek" 13.06.2018 (14.06.2018)
- Megadeth ("Power Festival"), Łódź "Atlas Arena" 7.06.2016 (8.06.2016)
- Megadeth ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 1.06.2012 (16.06.2012)
- Megadeth ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 1.06.2012 (6.06.2012)
- Megadeth, Praga "O2 Arena" 10.04.2011 (13.04.2011)
- Megadeth, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- "Topfest 2010" - Megadeth, Cavalera Conspiracy, Skwor, Nove Mesto nad Vahom 2.07.2010 (10.07.2010)
- Metalmania 2008 (Megadeth), Katowice "Spodek" 8.03.2008 (9.03.2008)
- Megadeth, Warszawa "Stodoła" 26.06.2001 (29.06.2001)
- Metal Hammer Festival, Katowice 31.10.1997 (30.11.1998)

recenzje płyt Megadeth: (23)

- Megadeth "Countdown To Extinction" (13.11.2012)
- Megadeth "Cryptic Writings" (22.05.1999)
- Megadeth "Cryptic Writings" (17.06.1997)
- Megadeth "Cryptic Writings" (14.10.1997)
- Megadeth "Dystopia" (24.01.2016)
- Megadeth "Endgame" (28.09.2009)
- Megadeth "Hidden Treasures" (15.10.2001)
- Megadeth "Killing Is My Business... And Business Is Good" (20.11.2012)
- Megadeth "Risk" (1.02.2000)
- Megadeth "Risk" (29.09.1999)
- Megadeth "Risk" (30.08.2002)
- Megadeth "So Far, So Good... So What!" (4.02.2002)
- Megadeth "Super Collider" (6.06.2013)
- Megadeth "TH1RT3EN" (13.11.2011)
- Megadeth "TH1RT3EN" (13.01.2012)
- Megadeth "The System Has Failed" (6.11.2004)
- Megadeth "The System Has Failed" (11.11.2004)
- Megadeth "United Abominations" (3.05.2007)
- Megadeth "Warchest" (4.09.2009)
- Megadeth "The World Needs A Hero" (1.06.2001)
- Megadeth "The World Needs A Hero" (28.09.2001)
- Megadeth "The World Needs A Hero" (12.02.2002)
- Megadeth "Youthanasia (reedycja)" (20.02.2012)

dyskografia Megadeth: (21)

- Megadeth "Warheads On Foreheads" (22.03.2019)
- Megadeth "Dystopia" (22.01.2016)
- Megadeth "Super Collider" (4.06.2013)
- Megadeth "TH1RT3EN" (1.11.2011)
- Megadeth "Endgame" (2009)
- Megadeth "Warchest" (2007)
- Megadeth "Peace Sells... But Who's Buying" (2004)
- Megadeth "Rust In Peace" (2004)
- Megadeth "The System Has Failed" (2004)
- Megadeth "Youthanasia (reedycja)" (2004)
- Megadeth "Rude Awakening" (2002)
- Megadeth "Still Alive ...And Well?" (2002)
- Megadeth "Behind The Music" (2001)
- Megadeth "The World Needs A Hero" (2001)
- Megadeth "Risk" (1999)
- Megadeth "Cryptic Writings" (1997)
- Megadeth "Hidden Treasures" (1995)
- Megadeth "Countdown To Extinction" (1992)
- Megadeth "So Far, So Good... So What!" (1989)
- Megadeth "Killing Is My Business... And Business Is Good" (1985)
- Megadeth "United Abominations" ()


Muzyki ilu pochodzących z Azji zespołów rockowych lub metalowych często słuchasz?