zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku czwartek, 18 lipca 2019

Zespół: Vader


szukaj:
- w wieściach
- w terminach koncertów (5)

wywiady: (4)

- Vader (22.04.2012)
- Vader (20.09.2010)
- Vader (20.09.2004)
- Vader (13.10.2002)

relacje z koncertów Vader: (38)

- Vader, Krisiun, Decapitated, Thy Disease, Kraków Studio TVP na Krzemionkach 8.10.2002 (10.10.2002)
- Venom Inc., Vader, Divine Chaos, Wrocław "Alibi" 11.10.2015 (14.10.2015)
- Vader, Świdnica "DK Bolko" 28.02.2015 (3.03.2015)
- Kreator, Arch Enemy, Sodom, Vader, Berlin 9.12.2014 (14.12.2014)
- Vader, Vesania, Calm Hatchery, Wrocław "Alibi" 12.09.2014 (14.09.2014)
- Vader, Nuclear Vomit, Noise Dicks, Częstochowa "Zero" 20.08.2011 (22.08.2011)
- "Metal Hammer Festival 2011", Katowice "Spodek" 10.08.2011 (13.08.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Slayer, Megadeth, Vader, Łódź "Hala Arena" 11.04.2011 (13.04.2011)
- Winterfest 2009 (Deicide, Samael, Vader i inni), Warszawa "Progresja" 22.01.2009 (26.01.2009)
- Metalmania 2008, Katowice "Spodek" 8.03.2008 (13.03.2008)
- Blitzkrieg 4 (Vader, Trauma, Azarath, Vesania), Katowice "Mega Club" 21.09.2006 (24.09.2006)
- Blitzkrieg III (Vader, Rotting Christ, Anorexia Nervosa i Lost Soul), Warszawa "Proxima" 5.09.2005 (19.09.2005)
- Vader, Hate, Elysium, Azarath, Warszawa "Proxima" 2.06.2002 (1.07.2002)
- Vader, Decapitated, Trauma, Poznań "Eskulap" 20.03.2001 (13.09.2001)
- Vader, Sceptic, Disharmony, Disarm, Warszawa "Park" 7.06.2001 (10.06.2001)
- Turbo, Vader, Poznań "Eskulap" 7.10.2000 (27.10.2000)
- Thrash'em All Festival, Olsztyn "Power Horse Center" 6.08.2000 (2.09.2000)
- Thrash'em All Festival, Olsztyn "Power Horse Center" 6.08.2000 (15.08.2000)
- Vader, Insomnia, Warszawa "Proxima" 2.12.1999 (20.12.1999)
- Vader, Insomnia, Warszawa "Proxima" 2.12.1999 (9.12.1999)
- Testament, Vader, Hate, Warszawa "Stodola" 23.09.1999 (29.09.1999)
- Thrash'em All Festival '99, Olsztyn "Power Horse Center" 22.08.1999 (25.08.1999)
- Thrash'em All Festival '99, Olsztyn "Power Horse Center" 22.08.1999 (23.08.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (22.05.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (20.05.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (20.05.1999)
- Slayer, System Of A Down, Vader, Katowice "Spodek" 25.10.1998 (3.11.1998)
- Slayer, System Of A Down, Vader, Katowice "Spodek" 25.10.1998 (28.10.1998)
- Vader, Monstrosity, Kataklysm, Fleshcrawl, Lost Soul, Szczecin 18.10.1998 (22.10.1998)
- Metalmania '98 (8.05.1998)
- Metalmania '98 (27.04.1998)
- Metalmania '98 (21.04.1998)
- Metalmania '98 (13.04.1998)
- Metalmania '98 (3.04.1998)
- Metalmania '98 i koncertu w studio Łęg (3.04.1998)
- Vader, Tuff Enuff, Syndicate, Warszawa "Stodoła" 23.11.1997 (27.11.1997)

galeria zdjęć z koncertów Vader: (32)

- Vader, Katowice "Mega Club" 8.09.2018 (12.09.2018)
- Vader, Warszawa "Progresja Music Zone" 31.08.2018 (3.09.2018)
- Vader, Bydgoszcz "Estrada" 29.12.2017 (3.01.2018)
- Vader ("Metalmania 2017"), Katowice "Spodek" 22.04.2017 (24.04.2017)
- Vader, Aleksandrów Łódzki "MOSiR" 12.09.2015 (16.09.2015)
- Vader, Warszawa "Progresja Music Zone" 29.08.2015 (1.09.2015)
- Vader, Bielsko-Biała "Rude Boy Club" 21.09.2014 (23.09.2014)
- Vader ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 2.06.2012 (16.06.2012)
- Vader ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 2.06.2012 (16.06.2012)
- Vader, Bydgoszcz "Astoria" 10.03.2012 (29.03.2012)
- Vader, Warszawa "Stodoła" 24.03.2012 (27.03.2012)
- Vader, Kraków "Fabryka" 16.03.2012 (19.03.2012)
- Vader, Koszalin "Amfiteatr" 21.08.2010 (24.08.2010)
- Vader, Virgin Snatch ("United Titans Festival 2010"), Kraków "Studio" 22.05.2010 (23.05.2010)
- Vader (Blitzkrieg 2009), Wrocław "W-Z" 7.09.2009 (9.09.2009)
- Vader (spotkanie z fanami), Wrocław "EMPiK" 7.09.2009 (9.09.2009)
- Vader (Blitzkrieg 2009), Warszawa "Progresja" 29.08.2009 (30.08.2009)
- Vader (Hunterfest 2009), Szczytno "Lotnisko Szymany" 25.07.2009 (27.07.2009)
- Koncert dla Covana - Vader, Kraków "Studio" 26.04.2009 (27.04.2009)
- Winterfest 2009 (Vader), Warszawa "Progresja" 22.01.2009 (23.01.2009)
- XXV urodziny Vader (Vader, Nile, Marduk, Entombed), Warszawa "Stodola" 30.08.2008 (18.09.2008)
- Blitzkrieg 2007 (Vader), Warszawa "Progresja" 27.09.2007 (2.10.2007)
- Vader i Onslaught, Warszawa "Stodoła" 12.02.2007 (18.02.2007)
- Blitzkrieg 4 (Vader), Warszawa "Progresja" 17.09.2006 (20.09.2006)
- Vader, Hate, Elysium, Azarath, Poznań "Eskulap" 3.06.2002 (2.06.2002)
- Vader, Sceptic, Łódź "Dekompresja" 4.06.2001 (17.01.2002)
- Vader, Decapitated, Trauma, Poznań "Eskulap" 20.03.2001 (31.03.2001)
- Turbo, Vader, Poznań "Eskulap" 7.10.2000 (19.10.2000)
- Vader, Vital Remains, Fleshcrawl, Rebaelliun, Pandemia, Poznań "CK Zamek" 21.06.2000 (26.06.2000)
- Vader, Warszawa "Park" 1.06.2000 (14.06.2000)
- Vader, Warszawa "Park" 1.06.2000 (5.06.2000)
- Vader, Gdańsk "Burdl Rock Cafe" 13.12.1999 (3.04.2000)

recenzje płyt Vader: (11)

- Vader "Black To The Blind" (18.10.2001)
- Vader "Blood" (7.10.2012)
- Vader "De profundis" (31.07.2001)
- Vader "Litany" (25.11.2000)
- Vader "Necropolis" (22.08.2009)
- Vader "Reign Forever World" (18.01.2001)
- Vader "Revelations" (4.10.2012)
- Vader "The Beast" (24.11.2004)
- Vader "Tibi Et Igni" (13.07.2014)
- Vader "Vision and Voice" (2.09.1999)
- Vader "Welcome To The Morbid Reich" (13.08.2011)

dyskografia Vader: (14)

- Vader "Thy Messenger" (31.05.2019)
- Vader "The Empire" (4.11.2016)
- Vader "Iron Times" (12.08.2016)
- Vader "Tibi Et Igni" (30.05.2014)
- Vader "Welcome To The Morbid Reich" (12.08.2011)
- Vader "Necropolis" (2009)
- Vader "The Beast" (2004)
- Vader "Blood" (2003)
- Vader "Revelations" (4.06.2002)
- Vader "Reign Forever World" (2001)
- Vader "Litany" (2000)
- Vader "Vision and Voice" (1998)
- Vader "Black To The Blind" (1997)
- Vader "De profundis" (1995)


Ile najwięcej zdarzyło Ci się zapłacić za bilet na koncert?