zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku środa, 11 grudnia 2019

Zespół: Moonspell


pokaż:
- wieści z tagiem Moonspell (68)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (2)

- Moonspell (13.11.2017)
- Moonspell (21.06.2012)

relacje z koncertów Moonspell: (9)

- Metalmania 2002 (Paradise Lost, Tiamat, Moonspell, Cannibal Corpse, Immortal, Flowing Tears, Thy Disease), Katowice "Spodek" 16.03.2002 (2.04.2002)
- Moonspell, Carnal, The Sixpounder, Wrocław "Alibi" 27.10.2013 (1.11.2013)
- "The Darkest Tour" - Cradle of Filth, Moonspell, Turisas, Dead Shape Figure, Warszawa "Stodoła" 19.04.2009 (22.04.2009)
- "The Darkest Tour" - Cradle of Filth, Moonspell, Turisas, Dead Shape Figure, Kraków "Studio" 18.04.2009 (21.04.2009)
- Moonspell, Therion, Darkside, Poznań "Eskulap" 5.11.1998 (27.10.2000)
- Moonspell, Therion, Darkside, Poznan "Eskulap" 5.10.1998 (22.10.1998)
- Metalmania '97, Katowice "Spodek" 2.05.1997 (9.05.1997)
- Metalmania '97, Katowice "Spodek" 2.05.1997 (5.05.1997)
- Metalmania '97, Katowice "Spodek" 2.05.1997 (5.05.1997)

galeria zdjęć z koncertów Moonspell: (23)

- Moonspell, Gdańsk "B90" 26.11.2019 (28.11.2019)
- Moonspell, Kraków "Kwadrat" 24.11.2019 (25.11.2019)
- Moonspell ("Ostrava v plamenech 2018"), Ostrawa 3.08.2018 (4.08.2018)
- Moonspell, Kraków "Kwadrat" 23.01.2018 (24.01.2018)
- Moonspell ("Metalmania 2017"), Katowice "Spodek" 22.04.2017 (23.04.2017)
- Moonspell, Warszawa "Progresja Music Zone" 30.10.2015 (9.11.2015)
- Moonspell, Gdańsk "B90" 31.10.2015 (5.11.2015)
- Moonspell, Kraków "Fabryka" 28.10.2015 (29.10.2015)
- Moonspell, Warszawa "Progresja Music Zone" 20.12.2014 (22.12.2014)
- Moonspell ("Masters Of Rock 2013"), Vizovice 13.07.2013 (25.07.2013)
- Moonspell ("Graspop Metal Meeting 2013"), Dessel 30.06.2013 (4.07.2013)
- Moonspell ("Brutal Assault 2012"), Jaromer 11.08.2012 (14.08.2012)
- Moonspell ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 1.06.2012 (16.06.2012)
- Moonspell ("Metalfest 2012"), Jaworzno "Zalew Sosina" 1.06.2012 (9.06.2012)
- Moonspell ("Masters Of Rock 2011"), Vizovice 14.07.2011 (28.07.2011)
- Morbid Angel, Moonspell ("Sweden Rock Festival 2011"), Solvesborg 9.06.2011 (28.06.2011)
- Moonspell, Warszawa "Stodoła" 19.04.2009 (20.04.2009)
- Moonspell, Kraków "Studio" 18.04.2009 (19.04.2009)
- Moonspell (Hunterfest 2008), Szczytno "Plaża Miejska" 28.06.2008 (29.06.2008)
- Moonspell, Warszawa "Proxima" 19.04.2007 (24.04.2007)
- Metalmania 2006 (Moonspell, Nevermore, Unleashed i 1349), Katowice "Spodek" 4.03.2006 (7.03.2006)
- Metalmania 2004: część pierwsza, Katowice "Spodek" 13.03.2004 (18.03.2004)
- Metalmania 2002, Katowice "Spodek" 16.03.2002 (część pierwsza) (21.03.2002)

recenzje płyt Moonspell: (24)

- Moonspell "2econd Skin" (27.10.2000)
- Moonspell "2econd Skin" (2.11.1998)
- Moonspell "Anno Satanae" (1.12.2001)
- Moonspell "Anno Satanae" (14.10.1997)
- Moonspell "The Antidote" (14.09.2003)
- Moonspell "The Butterfly Effect" (13.11.1999)
- Moonspell "The Butterfly Effect" (25.11.1999)
- Moonspell "The Butterfly Effect" (30.12.1999)
- Moonspell "The Butterfly Effect" (24.10.2000)
- Moonspell "Darkness and Hope" (20.07.2001)
- Moonspell "Darkness and Hope" (22.09.2001)
- Moonspell "Darkness and Hope" (5.10.2001)
- Moonspell "Extinct" (5.06.2015)
- Moonspell "Irreligious" (9.06.2000)
- Moonspell "Irreligious" (27.10.2000)
- Moonspell "Irreligious" (23.08.2001)
- Moonspell "Memorial" (17.11.2007)
- Moonspell "Sin/Pecado" (3.04.1998)
- Moonspell "Sin/Pecado" (9.09.2000)
- Moonspell "Sin/Pecado" (9.06.2000)
- Moonspell "Under Satanae" (14.11.2007)
- Moonspell "Under The Moonspell" (7.02.2002)
- Moonspell "Wolfheart" (27.10.2000)
- Moonspell "Wolfheart" (9.06.2000)

dyskografia Moonspell: (14)

- Moonspell "1755" (3.11.2017)
- Moonspell "Extinct" (6.03.2015)
- Moonspell "Alpha Noir / Omega White" (27.04.2012)
- Moonspell "Under Satanae" (12.10.2007)
- Moonspell "Memorial" (25.04.2006)
- Moonspell "The Antidote" (2003)
- Moonspell "Darkness and Hope" (2001)
- Moonspell "The Butterfly Effect" (1999)
- Moonspell "Sin/Pecado" (1998)
- Moonspell "2econd Skin" (1997)
- Moonspell "Irreligious" (1996)
- Moonspell "Wolfheart" (1995)
- Moonspell "Anno Satanae" (1993)
- Moonspell "Under The Moonspell" (1993)


Muzyki ilu pochodzących z Azji zespołów rockowych lub metalowych często słuchasz?