zaloguj się | nie masz konta?! zarejestruj się! | po co?
rockmetal.pl - rock i metal po polsku sobota, 16 listopada 2019

Zespół: Artrosis


pokaż:
- wieści z tagiem Artrosis (9)

szukaj:
- w wieściach

wywiady: (6)

- Artrosis (4.12.2002)
- Artrosis (14.05.2001)
- Artrosis (26.05.2000)
- Artrosis (12.05.2000)
- Artrosis (7.12.1999)
- Artrosis (19.12.1997)

relacje z koncertów Artrosis: (20)

- Christian Death, Gdańsk "Rudy Kot" 12.05.2001 (21.05.2001)
- Dark Stars Festivals, Kraków "Loch Ness", 8.11.2002 (17.12.2002)
- Artrosis, Carnal, Warszawa "Proxima" 7.10.2001 (10.10.2001)
- Artrosis - Castle Party 2000, Bolków 29.07.2000 (2.09.2000)
- Anathema, Artrosis, Wrocław "Kolor" 26.02.2000 (10.04.2000)
- Anathema, Artrosis, Wrocław "Kolor" 26.02.2000 (26.03.2000)
- Anathema, Artrosis, Wrocław "Kolor" 26.02.2000 (7.03.2000)
- Anathema, Artrosis, Kraków "Kulb 38" 25.02.2000 (28.02.2000)
- Anathema, Artrosis, Katowice "Mega Club" 24.02.2000 (28.02.2000)
- Anathema, Artrosis, Warszawa "Proxima" 21.02.2000 (25.02.2000)
- Anathema, Artrosis, Warszawa "Proxima" 21.02.2000 (25.02.2000)
- Anathema, Artrosis, Warszawa "Proxima" 21.02.2000 (22.02.2000)
- Anathema, Artrosis, Warszawa "Proxima" 21.02.2000 (22.02.2000)
- Inkubus Sukkubus, Artrosis, Undish, Poznań "Dziedziniec Zamkowy" 25.05.1999 (28.05.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (22.05.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (20.05.1999)
- Metalmania '99, Katowice "Hala Baildon" 15.05.1999 (20.05.1999)
- Dark Beat Festival, edycja I, Legnica, 9.10.1998 (17.10.1998)
- Love Like Blood, Artrosis, Moonlight, Poznań "Eskulap" 31.05.1998 (13.06.1998)
- Aion, Sacriversum, Artrosis, Katowice "Mega Club" 31.01.1998 (3.02.1998)

galeria zdjęć z koncertów Artrosis: (16)

- Artrosis, Katowice "Mega Club" 6.05.2011 (8.05.2011)
- Artrosis, Deathcamp Project (Castle Party 2009), Bolków 26.07.2009 (31.07.2009)
- Artrosis (Castle Party 2009), Bolków 26.07.2009 (31.07.2009)
- Artrosis, Via Mistica, Białystok "Gwint" 26.06.2005 (3.07.2005)
- Artrosis, Warszawa "Progresja" 5.11.2004 (29.11.2004)
- Castle Party 2003, dzień pierwszy, Bolków 26.07.2003 (4.12.2003)
- Castle Party 2003, dzien pierwszy, Bolków 26.07.2003 (29.11.2003)
- Dark Stars Festival, Wrocław "WZ" 4.11.2002 (29.01.2003)
- Dark Stars Festival 2002, Poznań "Eskulap" 5.11.2002 (14.12.2002)
- Dark Stars Festival 2002, Łódź "Dekompresja" 6.11.2002 (14.12.2002)
- Moonlight, Artrosis, Fading Colours, Delight, Warszawa "Proxima" 3.11.2002 (24.11.2002)
- Artrosis, Gdańsk "Rudy Kot" 5.10.2001 (8.11.2001)
- Metalmania 2000, Katowice "Spodek" 29.04.2000 (część druga) (10.05.2000)
- Artrosis, Gdańsk "Kwadratowa" 20.02.2000 (16.03.2000)
- Anathema, Artrosis, Gdańsk "Kwadratowa" 20.02.2000 (29.02.2000)
- Artrosis, Warszawa "Proxima" 21.02.2000 (24.02.2000)

recenzje płyt Artrosis: (16)

- Artrosis "Fetish" (17.05.2001)
- Artrosis "Fetish" (8.06.2001)
- Artrosis "Fetish" (12.09.2001)
- Artrosis "Fetish" (12.09.2001)
- Artrosis "Imago" (24.12.2011)
- Artrosis "Imago" (30.05.2012)
- Artrosis "In The Flowers' Shade" (24.10.2000)
- Artrosis "Pośród Kwiatów i Cieni" (13.12.1999)
- Artrosis "Pośród Kwiatów i Cieni" (30.12.1999)
- Artrosis "Pośród Kwiatów i Cieni" (30.01.2000)
- Artrosis "Pośród Kwiatów i Cieni" (29.10.2001)
- Artrosis "Ukryty wymiar" (9.04.2000)
- Artrosis "Ukryty wymiar" (31.01.1998)
- Artrosis "Ukryty wymiar" (3.02.1998)
- Artrosis "W Imię Nocy" (9.12.1999)
- Artrosis "W Imię Nocy" (24.10.2000)

dyskografia Artrosis: (8)

- Artrosis "Imago" (2011)
- Artrosis "Con Trust" (2006)
- Artrosis "Melange" (2002)
- Artrosis "Fetish" (2001)
- Artrosis "In The Flowers' Shade" (2000)
- Artrosis "Pośród Kwiatów i Cieni" (1999)
- Artrosis "W Imię Nocy" (1998)
- Artrosis "Ukryty wymiar" (1997)


Czy jesteś altruistą?